ervaringsdeskundige narcismeervaringsdeskundige narcisme

Tips om narcisme te herkennen van ervaringsdeskundige

Nelly De Keye (70) heeft als ervaringsdeskundige jarenlang te maken gehad met narcisme. Zij besloot zich hier verder in te verdiepen en volgde tal van opleidingen, met als doel andere mensen te helpen narcisme te verslaan. Ze schreef recent een boek over kenmerken van narcisme: Narcisme. Herken én begrijp de narcisten in je leven.

Kabebe Ervaringsdeskundige omgaan met narcisme

Kabebe Bewustwordingscoach, Ervaringsdeskundige omgaan met narcisme "Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven"

Over mij: slachtoffer of overlever van narcisme en wil jij

Het mooie aan het werk van Rhonda Freeman is dat zij als neuropsychologe haar ervaringen met haar verborgen narcist wetenschapelijk verklaart wat narcisme

narcisme Jeanet Manders

Dat je op zoek bent naar informatie over Narcisme is een indicatie dat je er waarschijnlijk mee te maken hebt! Als gediplomeerd psychosociaal counselor en tevens ervaringsdeskundige weet ik dat de gevolgen van narcisme zeer diepgeworteld zitten en dat dit vaak niet gezien en (h)erkend door de omgeving.

Kim Boom Ervaringsdeskundige Kim Boom

Kim Boom – HSP Coach & ervaringsdeskundige narcisme “Lijd jij aan hooggevoeligheid en/of de gevolgen van narcistische mishandeling” Neem contact met mij op “Een nieuwe visie op hoogsensitiviteit, de narcist en de psychopaat.”

Narcisme Element

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe de omgang met een narcist je leven negatief kan veranderen. Hoe je zonder de juiste informatie een makkelijke prooi kan vormen. Mede vanuit die rol als ervaringsdeskundige kan ik je helpen signalen te herkennen en geef ik je handvatten die je kunt gebruiken tijdens je herstelproces.

Hoovering, een veel gebruikte tactiek van de narcist

Petra van Deijl is ervaringsdeskundige en licht de diverse herkenningspunten van een narcist toe. Eén van de herkenningspunten is hoovering. Hoovering is de Engelse term voor stofzuigen, iets wat de narcist uit zijn/haar koffer met emotionele truukjes haalt als

Kabebe Beppie Vermeulen Ervaringsdeskundige

Omgaan met narcisme. Op internet vind je veel informatie over narcisme en de gevolgen daarvan. Er zijn goede cursussen en workshops te vinden voor slachtoffers van narcistische persoonlijkheid stoornissen. Maar met volgen van een cursus of training ben je er nog niet. Vaak begint het dan juist pas.

Waarom heeft de narcist jou uitgekozen Element

Element geeft je inzicht in de persoonlijkheidsstoornis genaamd narcisme. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe de omgang met een narcist je leven kan veranderen. Hoe je zonder de juiste informatie een makkelijke prooi kan vormen. Dit in combinatie met mijn rol als hulpverlener maakt dat ik als geen ander in staat ben je []

hot articles