helix piercing pijnhelix piercing pijn

Helix piercing, pijnlijk Bokt.nl

Niks vanaf geweten, niet ontstoken, geen extreme pijn, geen bloeden, alleen een gloeiend oor. Schieten doen ze tegenwoordig ook niet veel meer, tegenwoordig word het gepierct. Piercen is toch soms iets nauwkeurig en met schieten had je het gevaar dat je zo''n rare knobbel achter je ook krijgt.

Helix Piercing: Ervaring, Verzorging En Tips

Ik vind een helix piercing heel mooi en stoer staan, maar zag er ontzettend tegenop omdat het echt gepiercet moet worden. Het laten zetten deed ook zeker pijn, bij zowel mijzelf als bij mijn vriendinnen, maar de pijn was wel van korte duur en dus goed vol te houden.

Helix piercing, Dutch Ink

De helix gaat dan erg pijn doen en er komt een klein rood bultje bij de piercing. Blijf er van af en neem contact op met de piercer of de huisarts. Bij een snelle behandeling kan de ontsteking heel goed genezen zonder dat je de piercing hoeft te verliezen.

Helixpiercing Kopen, Steel de show met een piercing

De helix piercing wordt gepierced in het kraakbeen en doet doorgaans amper pijn om te laten zetten, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de pijngrens per persoon. Het is enigszins te vergelijken met het zetten van een tatoeage.

Mijn ervaring met een helixpiercing SUSZIE

Maar niet zo veel pijn dat je het niet aankan. Het is een korte scherpe pijn die maar heel even aanhoudt. Daarna trekt het gauw weg en blijft alleen een branderig gevoel over. Hierna krijg je uitleg over het schoonhouden (hier kom ik zo op terug) en daarna ben je klaar!

Welke piercings doen het meest pijn Piercings Works

De helix piercing wordt in de rand van het kraakbeen boven in het oor geplaatst. Hoewel sommige piercings in deze lijst iets pittiger zijn, kan deze nog steeds behoorlijk knellen vanwege het harde, stugge kraakbeen waar de naald doorheen moet. Het is echter zo gepiept en je zal er weinig meer van merken wanneer je de studio verlaat.

Ik liet een forward helix zetten! Yousra Yasmine

Toen ik weer rechtop in de stoel zat (met mijn nieuwe helix) vertelde de piercer dat dit een van de pijnlijkste plekken is om een piercing te zetten dat had ik zelf ook wel gevoeld.Het doet zo veel pijn, omdat de piercer heel lastig bij dit deel van je oor kan komen. Het zetten is nogal een gepriegel, waardoor het zetten erg pijnlijk is.

Ellendige helixpiercing, continue ontstoken... Bokt.nl

Ik heb nu ongeveer 1,5 jaar een helix piercing, helaas is het ook al 1,5 jaar ellende met het ding. Hij blijft steeds weer opnieuw ontsteken/geirriteerd raken. Ik heb het staafje expres nog niet gewisseld en maak om de paar dagen schoon met piercing gel en als het ontstoken is dagelijks.

veracamilla.nl, Mijn piercing inspiratie

De meest gestelde vraag na het zetten van een piercing is ‘deed het pijn’. Natuurlijk doet het pijn, maar de ene piercing is pijnlijker dan de ander. Op dit plaatje kun je zien welke piercing het pijnlijkst zijn. Maar laat je er niet teveel door leiden, want de pijn is maar tijdelijk.

hot articles