lord of the rings zwaardlord of the rings zwaard

LORD OF THE RINGS en THE HOBBIT Zwaardenwinkel

Lord of The Rings (Sting, zwaard van Frodo) Afmeting zwaard: 59cm; Afmeting met schede: 63cm; Leveringstijd: 13 werkdagen; Materiaal: roestrvij edelstaal; schede kan direct aan riem; niet geslepen; Bestel. The Hobbit (zwaard van Thranduil) Afmeting zwaard

LORD OF THE RINGS Zwaard van Arwen Hadhafang

LORD OF THE RINGS Zwaard van Arwen Hadhafang met schede . € 109,99 * Incl. btw Excl. Verzendkosten. Niet beschikbaar. Niet beschikbaar. Orderd the3 Zoro katanas, so great quality all of them ! All the way to Denmark in only 4 days !!! Many thanks for the nice surprise.

Hobbit en Lord of the Rings zwaarden, kleding en LARP

We verkopen de officile licensed Hobbit en Lord of the Rings zwaarden van United Cutlery. Zoals de messen van Legolas, Sting van Bilbo Baggins, Anduril van koning Elessar, Glamdring het zwaard van Gandalf. Ook hebben we wapens in de stijl van het Lord of the Rings universum, zoals de ork bijl van Windlass Steelcrafts en het zwaard Tolkien.

LORD OF THE RINGS Zwaard van Samwise met display

Officieel gelicenseerde 1/1 schaal Lord of the Rings replica. United Cutlery, marktleider in de industrie, heeft nauwgezet de echte film rekwisieten nagemaakt. Het blad is gemaakt van roestvrij staal in plaats van koolstofstaal zoals gebruikt op de originele rekwisiet, om te garanderen dat de replica een leven lang meegaat met weinig onderhoud.

Zwaarden van Lord of the Rings bij Fantasyshop Fairyland

Deze originele replica''s zijn gebasseerd op de zwaarden in de Lord of the Rings films en zijn gefabriceerd door United Cutlery. Let op! Wanneer er staat verneld dat het zwaard in bestelling is moet u wel rekening houden met een zeer lange levertijd, U kunt ze dus voorbestellen.

Replica Lord of the Rings wapens: Hadhafang, Anduril, mes

Dit is een authentieke, zeer gedetailleerde replica in roestvrij staal van het zwaard dat Thorin Oakenshield in The Hobbit films gebruikt. Het zwaard is 98 cm lang en heeft een runeninscriptie. Met een houten wandbord en een certificaat van echtheid.

Sting zwaard Fabion

Lord of the Rings Frodo elven zwaard met plaque. Lord of the Rings Frodo elven zwaard met plaque. €69,95 Incl. btw. Niet op voorraad. compleet met wand plaque. Lengte 73.7

Alles van de Lord of the Rings bij Fantasyshop Fairyland

Lord of the Rings Mechandise, Sieraden en Replica''s uit de films van diverse merken. Van Arwen''s Evenstar tot het Zwaard Sting bij Fantasyshop Fairyland

hot articles