ascendant maagdascendant maagd

Ascendant Maagd – de eerste indruk AstroLogisch

Ascendant Maagd – de eerste indruk. Je komt rustig, bescheiden, correct, zachtaardig en daardoor innemend over. Je kan zelfs wat verlegen zijn en niet zo goed voor jezelf kunnen opkomen. Misschien zie jij jezelf als oninteressant of als iemand die alleen maar voor een

Ascendant Maagd, Offgirlsandshores

Ascendant Maagd. De Ascendant in een horoscoop geeft aan hoe we op anderen overkomen. Hij geeft aan welk teken rijzend was (aan de horizon zichtbaar was) op het exact moment van onze geboorte. Daarom dat voor Astrologen het juiste geboorte uur zo belangrijk is om de Ascendant te kunnen bepalen. In de esoterische Astrologie zegt men wel eens dat

Ascendant in Maagd: je maakt een gereserveerde en

Met je Maagd Ascendant maak je vaak een wat gereserveerde en gesloten indruk, maar de intelligentie valt van je gezicht af te lezen. Je bent wat verlegen van aard en je hebt eerst tijd nodig om de omgeving in je op te nemen voor je jezelf kan overhalen om er in op te gaan.

Uiterlijke kenmerken van de Maagd ascendant, Spirituele

Maagd ascendanten zijn meestal niet zo zwaar gebouwd of sterk zoals Stier ascendanten of gespierd als Leeuw ascendanten. Ze zijn lang en vrij slank gebouwd. Met Mercurius als heersende planeet zijn ze ook meer op het hoofd gericht en minder op het lichaam. Veel Maagden zijn letten op hun voeding en eten minder voor het plezier van de voeding.

Westerse astrologie en je ascendant

Ascendant Maagd (De voorzichtige) Rustige, teruggetrokken aard. Systematisch, methodisch, kritisch en realistisch. Alleen in een rustig systematisch kader kan goed worden gewerkt. Op gezondheid en innerlijke en uiterlijke reinheid bedacht. Past zich gemakkelijk aan wanneer dat in de gegeven omstandigheden raadzaam en efficit lijkt.

Lichaam en Geest: horoscoop ascendant

De ascendant wordt bepaald door het tijdstip van de geboorte en de geboorteplaats. Het is het dierenriemteken dat op het moment van geboorte aan de oostelijke horizon opkomt, rijzend is. Het teken op de ascendant vertegenwoordigt de wijze waarop we met onze omgeving omgaan, onze basishouding en onze manier van de dingen benaderen.

Liefde, sterrenbeeld en ascendant

Ascendant Maagd is kritisch en kijkt lang de kat uit de boom. Vreemd voor deze terughoudende en ingetogen mensen is dan dat ze vallen op kunstenaars, vreemdelingen, helderzienden of artiesten. In de partner zoeken ze de romantische inslag die ze zelf missen. Misverstanden en onbegrip zijn de problemen van deze relaties.

Ascendanten: dit zegt het over jouw eerste indruk bij

Een ascendant zegt iets over de eerste indruk die je op anderen maakt. Waar je sterrenbeeld wordt bepaald door de stand van de zon op het moment van je geboorte, wordt je ascendant bepaald door het tijdstip en de plaats van je geboorte. Via deze link ontdek je snel wat jouw ascendant is.

BEREKEN ZELF JE ASCENDANT astrologie

Wat je vervolgens doet is die nieuwe geboortetijd (dus kloktijd min 1 of 2 uur) optellen bij de sterrentijd die vermeld staat in onderstaande tabel. De bijbehorende Ascendant lees je daarna af in het overzicht daaronder. Overigens, zo gauw de uitkomst meer dan 24

hot articles