tegenovergestelde van eigenwijstegenovergestelde van eigenwijs

Antoniemen van eigenwijs, tegenovergestelde van eigenwijs

Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privéinitiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Het Tegenovergestelde Van Eigenwijs Nldonn

Eigenlijk doet ze het tegenovergestelde van eigenwijs zijn: gewoon doorgaan met wat ze al jaren doet. Ik denk dat de meeste mensen weleens eigenwijs genoemd zijn. Vaak heeft het een negatieve bijsmaak. Maar eigenwijs zijn heeft in mijn ogen juist hee.

Wat rijmt er op TEGENOVERGESTELDE VAN EIGENWIJS

Rijmwoordenboek TEGENOVERGESTELDE VAN EIGENWIJS 395 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op TEGENOVERGESTELDE VAN EIGENWIJS. Wat rijmt er op TEGENOVERGESTELDE VAN EIGENWIJS.

Wat rijmt er op EIGENWIJS TEGENOVERGESTELDE Van

Rijmwoordenboek EIGENWIJS TEGENOVERGESTELDE 480 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op EIGENWIJS TEGENOVERGESTELDE. Wat rijmt er op EIGENWIJS TEGENOVERGESTELDE.

Vastberaden of eigenwijs: wat is het verschil Verken je

Vastberaden of eigenwijs zijn: Keerzijden van dezelfde medaille. Vastberadenheid is een deugd, eigenwijsheid is een probleem. Maar de scheiding tussen de twee is niet altijd even helder, en mensen zijn vaak trots op hun eigenwijsheid. Zij zien het als een teken van een sterk karakter. Maar eigenlijk is het exact het tegenovergestelde.

E, Tegenovergestelde Van, Pagina 5

Tegenovergestelde van eigenwijs Tegenovergestelde van eerbiedigen Tegenovergestelde van eind Tegenovergestelde van eerlijk Berichtnavigatie. Vorige pagina Pagina 1

Eigenwijs zijn als kracht: over het volgen van je eigen

De definitie van eigenwijs is: “met de gewoonte nooit raad van anderen aan te nemen.” Vaak bedoelen we met de term ‘betweter’, ‘eigengereid’, ‘eigenzinnig’ ‘koppig’, ‘ongehoorzaam’ of ‘hardleers’. Dat klinkt niet best.

Kernkwaliteiten en kernkwadranten voorbeelden lijst

Bovenstaande lijst geeft een aantal voorbeelden van veelvoorkomende combinaties kernkwaliteiten, valkuilen, allergien en uitdagingen. Het mooiste is natuurlijk om ze bij jezelf te ontdekken en er een kernkwadrant van te maken. Over het algemeen kunnen de meeste mensen wel één of meerdere (kern)kwaliteiten van zichzelf benoemen.

Synoniemen van eigengereid; ander woord voor

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: dwars (bn): balsturig, eigengereid, eigenwijs, eigenzinnig, in de

hot articles