gloves in a bottle kruidvatgloves in a bottle kruidvat

Gloves In A Bottle (GIAB), revolutionaire beschermende

Gloves In A Bottle (GIAB), revolutionaire beschermende huidverzorging DROGE HUID, ECZEEM, PSORIASIS BESCHERMT, HYDRATEERT EN HERSTELT

Verkooppunten Gloves in a Bottle in Nederland, Gloves in

Gloves in a Bottle wordt uitsluitend verkocht bij de apotheek. Hieronder treft u een lijst aan met alle verkooppunten per provincie. Door middel van de zoekfunctie kunt u gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden. Geen Gloves in a Bottle apotheek bij u

Gloves in A Bottle, Online Bestellen Apotheek&Huid

Gloves In A Bottle is een beschermende lotion voor hele lichaam: body, face and hands. De lotion gaat een verbinding aan met de dode huidcellen en vormt zo een laagje op de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de vochthuishouding in tact blijft, ook onder de meest moeilijke omstandigheden.

Bestel Gloves In A Bottle Online, gratis verzending vanaf

Bestel Gloves In A Bottle online, snel en eenvoudig. Gratis verzending vanaf € 30,00. Bestel snel hét product tegen droge huid, kloven, eczeem en psoriasis.

Gloves In A Bottle 60 ml zakflacon bestellen, Gloves In A

Gloves In A Bottle 60 ml zakflacon voor gebruik bij een droge en gerriteerde huid. De body lotion van Gloves In A Bottle heeft een 3 in 1 werking. GIAB beschermt, hydrateert en hersteld de droge, gevoelige en gerriteerde huid. Ideaal voor gebruik bij droge huid, eczeem, kloven en psoriasis.

Gloves In A Bottle (GIAB), Beschermende, hydraterende

Gloves In A Bottle vormt samen met dode huidcellen een beschermlaagje dat 4 uur niet afwast. De bescherming voorkomt dat externe, schadelijke, factoren de huid kunnen aantasten. Eenmaal beschermd verzorgt en herstelt de huid zichzelf en doet dit met eigen stoffen. Kortom een 100% natuurlijk proces!

Gloves in a Bottle Radar

Gloves in a Bottle. Ongelezen bericht. door IkBenCharlie 18 jan 2015 09:13. Dit product is naar mijn weten alleen bij een apotheek te verkrijgen. 5 euro voor een klein flesjes en 11 euro voor 4 keer zoveel. Zou ook helpen bij eczeem. Nou vergeet het maar.

Hoe werkt GIAB Beschermt, hydrateert Gloves In A

De bescherming van Gloves In A Bottle (GIAB) werkt op het hele lichaam. Dus niet alleen voor de handen! Zo helpt GIAB ook bij problemen met droge huid op gezicht, ellebogen, voeten, etc Vermindert droge huid, roodheid, jeuk, etc. Hypoallergeen, hydrateert, níét vet en wast níét af.

hele droge handen Bokt.nl

Ik gebruik "gloves in a bottle". Komt oorspronkelijk uit de medische wereld. Het is niet vet en/of verzorgend, maar legt een soort laagje over je huid heen om invloeden van buiten tegen te houden. De theorie erachter is dat je huid dan onder dat laagje zelf

hot articles