giel vriendingiel vriendin

Zien: de knappe, nieuwe vriendin van Giel Beelen, GvH

Drie keer koos Giel Beelen voor een veel jongere vrouw als partner. Eerst was Guilia Wolthuis de vriendin van Giel Beelen. Met deze dame kreeg hij in 2009 een relatie. Daar ontstond destijds veel ophef over, omdat de dame in kwestie 18 jaar oud was en Giel 31.

ZIEN: Dit is de nieuwe 18 jaar jongere vriendin van Giel

Giel Beelen is van de markt! De 44jarige radiodj heeft een nieuwe vriendin en niet zomaar een, want ze is 18 jaar jonger dan hem. Na langer dan een jaar single te zijn heeft Giel weer de liefde gevonden en ze hebben het erg gezellig samen. Giel Beelen deed vorig jaar mee aan het programma []

Giel de Winter Vriendin, Kind, Leeftijd en StukTV

Ook is Giel Dj, presentator en creatief directeur bij Talpa Social. Vriendin, Kind en Leeftijd Giel is op 26 april 1990 geboren in Nijmegen. Hij is onlangs vader geworden van een jongetje genaamd, Fedde Giel de Winter.

Zien: Giel Beelen heeft nieuwe vriendin

Zien: Giel Beelen heeft nieuwe vriendin De 43 jarige radio dj heeft de 17 jaar jongere Romy aan de haak geslagen. Romy is model en werkt ook bij de radio. Het is niet bekend hoe de twee elkaar kennen, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met Giel Beelen zijn nieuwe levensstijl.

Girlfriend definition of girlfriend by The Free Dictionary

1. a female friend with whom a man or boy is romantically or sexually involved; sweetheart

girlfriend Wiktionary

A female partner in an unmarried romantic relationship. Coordinate terms: boyfriend, fiancée, lover, partner, significant other, sweetheart, wife, lady friend Marc went to the park with his girlfriend and watched the sunset with her. 1966, “The Man Trap”, in Star Trek: The Original Series, season 1, episode 1, Paramount Pictures, spoken by Capt

Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb

Anderhalf uur gehuild Hij vervolgt: "Wij leven een beetje op een roze wolk momenteel." De Winter vertelt dat zijn vriendin thuis bevallen is en het van drie uur ''s nachts tot aan het begin van de middag heeft geduurd." Het moment dat Fedde, zoals zijn zoon heet, geboren werd was ongelofelijk: "Ik heb volgens mij anderhalf uur achter elkaar staan huilen.

Giel de Winter voor het eerst vader geworden, RTL

Giel de Winter (30) is helemaal in de wolken. De ''StukTVpresentator'' is namelijk voor het eerst vader geworden. Op Instagram deelt hij een foto van zijn zoon, Fedde. ''Afgelopen zondag om 13:03 uur ben ik vader geworden van Fedde Giel de Winter'', schrijft hij bij de foto van zichzelf en zijn kleine wondertje. ''Welkom kleine vent.

hot articles