karadjordjeva sniclakaradjordjeva snicla

Karadjordje''s Steak (Karaoreva nicla) Recipe

Pound pork steaks untill they are thin and soft and on each steak put a little kajmak (or cream cheese). Wrap the meat into the rolls and secure each piece with a toothpick. Coat the steaks in the flour, then dip them into beaten eggs and finally roll in bread crumbs. Fry in hot oil untill golden yellow.

Karaoreva nicla Najlepi ukus uz nakvalitetnije meso

Karaoreva nicla je srpski brend kome ne mogu da odole ljudi irom sveta. Masna, ljuta, kisela, jaka, raznovrsna – srpska kuhinja je po reima turista najbolja. U doba iroke industrijalizacije, brze hrane i vetakih proizvoda naa zemlja prkosi trendovima uvajui tradiciju starih, dobrih jela.

KARADJORDJEVA NICLA RECEPT I POSTUPAK – eKuharica

Snicle razvuci u red poredjati kackavalj i slaninicu urolati kao sarmu, coskove uvuci kako sadraj ne bi ispadao pri przenju. Zatim, tako urolanu sniclu uvaljati najpre u tanjir sa brasnom, zatim u umuceno jaje, pa u prezle (hlebne mrvice) i Karadjordjeva snicla je spremna za przenje. Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Karadjordjeva nicla Coolinarika

Priprema. 1. Isprati meso pod hladnom vodom, posuiti ubrusom i odstraniti svaku masnou. File zasei po duini i formirati veliku niclu, pa je dobro istanjiti tukom i posoliti. Na svaku niclu, u zavisnosti od njene veliine, staviti do 40 g starog kajmaka. Ovo je originalan recept i karadjordjeva nicla se puni jedino i samo kajmakom.

Korak po korak: Karaoreva nicla

Ukusna da joj nem ravne. Takva je Karaoreva nicla koju priprema Milan Stojanovi, kuvar restorana Miina domaa kuhinja“, po originalnom receptu svog oca i

KARADJORDJEVA NICLA Home, Facebook

Karadjordjeva snicla je jedan od najpoznatijih srpskih specijaliteta. Sastoji se od rolovanog svinjskog ili govedjeg mesa punjenog kajmakom. Meso je uvaljano u jaja i prezle (pohovano/panirano) i przi se u dubokom ulju (friteza). Obicno se serviva sa tartar sosom, limunom, barenom boranijom i pomfritom.

Karaoreva nicla, Ostalo

. nicle izlupati tukom za meso, malo posoliti, pa na svaku staviti etvrtinu pripremljene koliine kajmaka. Zaviti u rolnu i pricvrstiti akalicama. 2. Rolne uvaljati u brano, pa u umuena jaja, pa u prezle i priti na srednjoj temperaturi, da porumene sa svih strana. Sluiti uz krompir baren u slanoj vodi i sveu salatu. U

Karadjordjeva Snicla Home, Facebook

Karadjordjeva Snicla. Sjajna kafana Perper Merak. Nalazi se na Novom Beogradu i ovde je broj za rezervacije 062/.

hot articles